Клинкерни плочки за автомобилната и промишлената индустрия

Креатив М предлага цялостно решение за вашата подова настилка, като предлагаме клинкерни плочки за автомобилната и промишлената индустрия, като същевременно покрива всички изисквания за механични, химически и термични натоварвания.

Клинкерни плочки

Издражловостта и лесната поддръжка правят клинкерните плочки  най-добрият избор на подова настилка за употреба в промишлеността, обществените пространства , хотелиерския и кетъринг секторите.

Клинкерни плочки

Предлаганите от нас клинкерни плочки са правилният избор за употреба в зони, подложени на високи концентрации на механично натоварване.

Прилагането на клинкерни плочки в автомобилната индустрия, като шоуруми, автосервизи и други, подлагат плочките под въздействието на масло, грес и всякакъв вид корозивни вещества, с които трябва да се справят.

Те също така трябва да издържат на натоварването на тежките превозни средства и въздействието на изпуснатите инструменти. В такива случаи се препоръчва използването на изключително здравата и лесно за почистване клинкерна плочка.

Начина на полагане чрез вибро-метод, използван при полагането на клинкерните плочки, ги прави още по-издръжливи. 

Разгледайте и технологията на полагане.

made-in-germany

Предимства

Като водеща компания в полагането на подови настилки с над 10 годишен опит и над 350 хил м2 положена подова настилка ние от Креатив М препоръчваме прилагането на клинкерни плочки в автомобилната и промишлената индустрия.

клинкерни плочки

Автомобилна и промишлена индустрия​

Издражловостта и лесната поддръжка правят клинкерните плочки  най-добрият избор на подова настилка за употреба в Автомобилна и промишлена индустрия​.

Тези плочки са устойчиви на масла, киселини и алкали. Можем също така да доставим нехлъзгаща се повърхност, проектирана да отговаря на изискванията на съответните професионални асоциации и застрахователи.

Аксесоари

Вътрешен и външен перваз

Вътрешен и външен ъгъл

Холкер цокъл

Холкер цокъл

Прав перваз

Прав перваз

Покритие за стъпало​

Покритие за стъпало

Размери и цветове

Brick RED 110

Brick RED 150