Клинкерни плочки за автомобилната и промишлената индустрия

Креатив М вашите партньори в индустриалните подови системи

Креатив М предлага цялостно решение за вашата подова настилка, като предлагаме клинкерни плочки за автомобилната и промишлената индустрия, като същевременно покрива всички изисквания за механични, химически и термични натоварвания.

Клинкерни плочки

Издражловостта и лесната поддръжка правят клинкерните плочки  най-добрият избор на подова настилка за употреба в промишлеността, обществените пространства , хотелиерския и кетъринг секторите.

Клинкерни плочки

Предлаганите от нас клинкерни плочки са правилният избор за употреба в зони, подложени на високи концентрации на механично натоварване.

Прилагането на клинкерни плочки в автомобилната индустрия, като шоуруми, автосервизи и други, подлагат плочките под въздействието на масло, грес и всякакъв вид корозивни вещества, с които трябва да се справят.

Те също така трябва да издържат на натоварването на тежките превозни средства и въздействието на изпуснатите инструменти. В такива случаи се препоръчва използването на изключително здравата и лесно за почистване клинкерна плочка.

Начина на полагане чрез вибро-метод, използван при полагането на клинкерните плочки, ги прави още по-издръжливи. 

Разгледайте и технологията на полагане.

made-in-germany

Предимства

Като водеща компания в полагането на подови настилки с над 10 годишен опит и над 350 хил м2 положена подова настилка ние от Креатив М препоръчваме прилагането на клинкерни плочки в автомобилната и промишлената индустрия.

клинкерни плочки

Автомобилна и промишлена индустрия​

решения от Креатив М

Автомобилна и промишлена индустрия​

Издражловостта и лесната поддръжка правят клинкерните плочки  най-добрият избор на подова настилка за употреба в Автомобилна и промишлена индустрия​.

Тези плочки са устойчиви на масла, киселини и алкали. Можем също така да доставим нехлъзгаща се повърхност, проектирана да отговаря на изискванията на съответните професионални асоциации и застрахователи.

плочки за сервиз
клинкерни плочки
плочки за сервиз
Клинкерни плочки

Аксесоари

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when

Вътрешен и външен перваз

Вътрешен и външен ъгъл

Холкер цокъл

Холкер цокъл

Прав перваз

Прав перваз

Покритие за стъпало​

Покритие за стъпало

Размери и цветове

Brick RED 110

Размери и цветове

Brick RED 150

Свържете се с нас

office@creativem.eu