Креатив М

Вашите партньори в индустриалните подови системи

Реализирани проекти

За качеството и професионализма на нашата работа свидетелстват обектите, в които сме участвали.

Немски вериги и хипермаркети

Изпълнени проекти за

Немски вериги и хипермаркети

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Компанията има реализирани обекти за големите немски вериги и супермаркети в градовете

 • гр. Горна Оряховица
 • гр. Севлиево
 • гр. Варна, бул. Христо Смирненски
 • гр. София, ул. Резбарска
 • гр. Габрово
 • гр. Сливен
 • гр. Велико Търново
 • гр. Силистра
 • гр. Пловдив, кв. Кършиака
 • гр. Пловдив, кв. Кючук Париж
 • гр. София, бул. Тодор Каблешков
 • гр. Карлово
 • гр. Шумен
 • гр. Пловдив, кв. Изгрев
 • гр. София, кв. Надежда
 • гр. София, кв. Слатина
 • гр. Бургас, кв. Меден Рудник
 • гр. Кърджали
 • гр. Дупница

Изпълнени проекти за

Световно известна немска марка

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Световно известна немска верига магазини

Компанията има реализирани обекти за световно известна немска марка в градовете.

 • гр. Ловеч
 • гр. Пазарджик
 • гр. Кърджали
 • гр. София, кв. Младост
 • гр. София, ул.Екзарх Йосиф 37
 • гр. София, ул. Георги С Раковски 128
 • гр. Пещера
 • гр. Стара Загора
 • гр. Варна, бул. Мир
 • гр. Сливен, ул. С Стамболов 10
 • гр. Бургас, ул. Транспортна
 • гр. Шумен, бул. Симеон Велики 40
 • гр. Дупница
 • гр. Пловдив, Ритейл Парк бул. Менделеев
 • гр. Варна, к.к. Св.св. Константин и Елена
 • гр. Разград
 • гр. Ямбол
 • гр. Смолян
 • гр. София, кв. Младост 3
 • гр. София, бул. Черни връх
 • гр. София, ул. Генерал Никола Жеков
 • гр. Враца
 • гр. Пловдив, бул. Санкт Петербург
 • гр. Габрово, ул. Васил Неделчев 4
 • гр. Сливен, ул. Цар Симеон 37
 • гр. Плевен, ул. Георги Кочев 4В
 • гр. Добрич, бул. Русия 2
 • гр. Балчик
 • гр.София, ж.к.Люлин бул.Царица Йоана
 • гр.Поморие
 • гр. Перник
 • гр. София, кв. Захарна Фабрика
 • гр. София, кв. Надежда
 • гр. София, кв. Слатина
 • гр. София, р-н Възраждане
 • гр. София, ул. Йордан Йосифов
 • гр. Велико Търново
 • гр. Пловдив, бул. Източен
 • гр. Габрово, ул. Свищовска 68
 • гр. Бургас, МОЛ Галерия
 • гр. Асеновград
 • гр. Хасково
 • гр.София, кв.Връбница
 • гр.София, ул.Алабин 35
 • гр.София, Сточна Гара
 • гр.Варна, бул. Сливница
 • гр.София, кв. Княжево

Плюс

Изпълнени проекти за

Плюс

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Компанията има реализирани обекти за Плюс в градовете.

 • гр. Левски
 • гр. Пазарджик
 • с Раднево
 • гр. Провадия
 • гр. Бургас
 • гр. Харманли
 • гр. Павликени

Изпълнени проекти за

Т-маркет

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Т-маркет

Компанията има реализирани обекти за Т-маркет в градовете.

 • гр. Разград
 • гр. Разград 2
 • гр. Пловдив, кв. Смирненски
 • гр. Пловдив, бул. Ал. Стамболийски
 • гр. София, кв. Люлин
 • гр. София, кв. Дружба
 • гр. Пловдив, кв. Изгрев
 • гр. Айтос
 • гр. Ямбол
 • гр. Пловдив, жк. Тракия

Пени маркет

Изпълнени проекти за

Пени маркет

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Компанията има реализирани обекти за Пени маркет в градовете.

 • гр. Асеновград
 • гр. Перник
 • гр. Варна
 • гр. София, кв. Възкресение
 • гр.Пазарджик
 • гр. Хасково
 • гр. Разград

Изпълнени проекти за

Други наши клиенти

0
Проекта
0
м2 положена подова настилка

Други наши клиенти

Компанията има реализирани обекти и за други наши ценни клиенти в градовете.

 • гр. София, Рибна Фабрика 1500 м2
 • гр. Бургас, Фабрика за салати Денито 150 м2
 • гр. Велико Търново, Сладоледена фабрика Дени 4000 м2
 • гр. София, Фабрика за боя Лазурит 94 АД 3500 м2

Свържете се с нас

office@creativem.eu

Close Menu